Θλίψη και συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Δάνη Κατρανίδη – Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του


Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, για να αποχαιρετήσουν τον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.


Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η επιθυμία της οικογένειας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτησής του στο Facebook ενημέρωσε για την κηδεία του Δάνη Κατρανίδη, η οποία θα τελεστεί στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, καθώς και για την επιθυμία της οικογένειάς του.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας ηθοποιού- εκλεκτού συναδέλφου και φίλου Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)», γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτηση.

Ποιος ήταν ο Δάνης Κατρανίδης

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1949 στο Αιγάλεω. Ήταν απόφοιτος (1971) της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Κατά το διάστημα 1971-1978 υπήρξε ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου.


Τη θεατρική σεζόν 1978-1979 έγραψε ιστορία στον ρόλο του κομπέρ στη θρυλική παράσταση Cabaret που ανέβασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Έπαιξε σε όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία και κωμωδία μέχρι μιούζικαλ και επιθεώρηση. Δίδαξε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» και στο Θεατρικό Εργαστήρι “Βασίλης Διαμαντόπουλος”.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *