Θεσσαλονίκη: «Του είπα να σταματήσει η κουβέντα, είδα τον φίλο μου γεμάτο αίματα» – Τι κατέθεσε ο κουμπάρος του 32χρονου

Το μοιραίο βράδυ της δολοφονικής επίθεσης εναντίον εκείνου και του 32χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πέμπτης, περιέγραψε στην κατάθεση του ο κουμπάρος του θύματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίσης 32χρονος, φίλος του θύματος, ανέφερε πως συζητούσαν με τον άνδρα με την κοτσίδα και διαφωνούσαν για κάτι ασήμαντο, το οποίο δεν μπορεί να ανακαλέσει, ενώ κάποια στιγμή είπε στον Νορβηγό «να σταματήσει η κουβέντα για να μην μαλώνουμε».

«Η συζήτηση έγινε έντονη και θυμάμαι να του λέω ότι τελείωσε η συζήτηση. Δε θυμάμαι ακριβώς, σαν να του είπα να σταματήσει για να μη μαλώσουμε, αφού ήμασταν στο όριο. Τότε κατάλαβα να με χτυπάει, δεν κατάλαβα με τι και δεν θυμάμαι αν με χτύπησε πρώτα στο στήθος ή στο πόδι», φέρεται να ανέφερε συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

«Εγώ γύρισα και φώναξα «Χάρη με χτύπησε» και σχεδόν ταυτόχρονα ο Χάρης που ήταν δίπλα μου χτύπησε αυτόν τον άντρα στο κεφάλι με μπουνιές. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τι έγινε. Θυμάμαι ότι είδα το παντελόνι μου ότι είχε αίματα πολλά και βγαίνοντας να βλέπω στο πάτωμα τον φίλο μου τον Χάρη γεμάτο αίματα», περιέγραψε στη συνέχεια ο 32χρονος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *