Τέμπη: Ένταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας όπου απολογείται ο σταθμάρχης – Προσαγωγές δημοσιογράφων

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισα όπου απολογείται ο 59χρονος σταθμάρχης για την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα.


Ειδικότερα, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών διαπληκτίστηκε έξω από τις δικαστικές αίθουσες και απείλησε με μηνύσεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι αργότερα μεταφέρθηκαν από την αστυνομία στο τμήμα μεταγωγών.

Η αιτιολογία δεν έχει ξεκαθαριστεί πάντως, η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο, ενώ στη συνέχεια άρχισε να απειλεί με μηνύσεις.

Τελικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έγιναν τέσσερις προσαγωγές, τριών δημοσιογράφων και ενός εικονολήπτη τους οποίους προσέγγισε ο δικηγόρος κ. Θεοδωρόπουλος αρχικά για να τους διαμαρτυρηθεί για θέμα που αντιμετώπισε και στη συνέχεια για να αντιπαρατεθεί μαζί τους φωνάζοντας ότι θα υποβάλει μήνυση για προσβολή νεκρών.

Σημειώνεται ότι η απολογία του σταθμάρχη Λάρισας καθυστέρησε αρκετές ώρες λόγω τεχνικού προβλήματος και ξεκίνησε τελικά λίγο πριν τις 14:00, ενώ ο σταθμάρχης είχε φτάσει πριν τις 09:30.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Τέμπη: Ένταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας όπου απολογείται ο σταθμάρχης – Προσαγωγές δημοσιογράφων”