Συνελήφθη αστυνομικός στην Αττική για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας

 

Συνελήφθη στην Αττική για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας αστυνομικός, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και φέρεται να μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχεία της περιοχής της Μεταμόρφωσης.


Οι εσωτερικές υποθέσεις άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση μετά από τηλεφωνική καταγγελία που έγινε στην Υπηρεσία ότι ο 40χρονος αστυνομικός συμμετείχε σε κύκλωμα μαστροπείας. Αμέσως οι «αδιάφθοροι» ερεύνησαν την υπόθεση, ενώ προχώρησαν και σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του αστυνομικού.

Κατά την εξέτασή του ομολόγησε ότι έχει μεταφέρει με το όχημά του το τελευταίο ένα χρόνο δέκα ενήλικες εκδιδόμενες γυναίκες από Ρωσία και Ουκρανία, οι οποίες όπως ανέφερε, έρχονται στην Ελλάδα για αναψυχή. Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε το έκανε καθώς γνώριζε τη γλώσσα και οι συγκεκριμένες μπορούσαν να τον εμπιστευτούν.

Ο αστυνομικός συνελήφθη χθες το απόγευμα, της Πέμπτης (21/3) από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο κινητά τηλέφωνα, 3.035 ευρώ, 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm, 7 φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και μία σιδερογροθιά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *