Στις 104 έφτασαν οι συλλήψεις των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στον εισαγγελέα σήμερα οι δράστες – Συνελλήφθησαν άλλοι 5 στην Ηγουμενίτσα

 

Στις 104 έφτασαν οι συλλήψεις των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια προχθές και την άγρια δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.


 Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (9.8.2023) περίπου στις 10:00 τα άτομα που συνελήφθησαν μετά τα αιματηρά επεισόδια και κρατούνται στη ΓΑΔΑ ενώ στην Ηγουμενίτσα πιάστηκαν τα ξημερώματα άλλοι 5 Κροάτες.

Η αστυνομία έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά των συλληφθέντων χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης τη Νέα Φιλαδέλφεια και δολοφόνησαν με άγριο τρόπο τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.  Η μεταφορά θα γίνει με 2 πούλμαν των 50 θέσεων το καθένα.

Η ΕΛΑΣ φοβάται το ενδεχόμενο αντιποίνων και έτσι η μεταφορά των Κροατών χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον εισαγγελέα θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες το βράδυ άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν 5 Κροάτες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που ήθελαν να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Οι Κροάτες προσήχθησαν από τους άνδρες της ΕΛΑΣ που τους εντόπισαν και η έρευνα έδειξε ότι τα εν λόγω άτομα ήταν οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μετείχαν στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.


Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα οι 5 Κροάτες αναμένεται να οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ.


Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ήδη ο Κροάτης οπαδός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που προσπάθησε χθες να περάσει τα σύνορα από την Κακαβιά, αλλά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Η έρευνα έδειξε ότι ο χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε εμπλοκή στα επεισόδια στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έτσι η αρχική προσαγωγή έγινε σύλληψη και ο Κροάτης μεταφέρθηκε χθες στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ και είναι ανάμεσα στους 95 που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *