Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη – Σε λαϊκό προσκύνημα στο Παλέ Ντε Σπορ στις 15:30

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο, μετά την είδηση για τον θάνατο του σπουδαίου προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, σε ηλικία 78 ετών.


Σήμερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη στην τελευταία του κατοικία.

Πριν από την κηδεία, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ Άρης, η σορός του προπονητή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο μπάσκετ της ομάδας, στο Αλεξάνδρειο ή αλλιώς Παλέ Ντε Σπορ στις 15:30.

Οι φίλοι της ομάδας αλλά και του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να τον «αποχαιρετήσουν» και γι’ αυτό η ΚΑΕ Άρης κάλεσε να δώσουν όλοι το «παρών».

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει τα χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης.


Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον «Ξανθό» συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του αθλητισμού, που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία. Η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Έλενα – Θεοδώρα συγκίνησε τους πάντες με τον επικήδειο που εκφώνησε την Πέμπτη στον Άγιο Ιωάννη Βούλας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *