Σε εξέλιξη η πορεία των ταξί προς το υπουργείο Μεταφορών – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας περίπου 200 ταξί από τη λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Μεταφορών, στη λεωφόρο Μεσογείων.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης (Σπ. Πάτση, λεωφόρο Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, λεωφόρο Αλεξάνδρας και λεωφόρο Μεσογείων), που θα ακολουθήσουν οι οδηγοί ταξί μέχρι το υπουργείο Μεταφορών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *