Σαλαμίνα: Ομολόγησε ο 71χρονος το φόνο – «Τη σκότωσα επειδή έκανε σχέση με άλλον»

Η δολοφονία της 43χρονης γυναίκας ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 71χρονος ο οποίοσ συνελήφθη το απόγευμα στο Κερατσίνι.


Ο δολοφόνος με ψυχραιμία είπε στους αστυνομικούς πως την σκότωσε λόγω ζήλιας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» είπε στους αστυνομικούς.

Σε ό,τι αφορά την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Από το μικρό τζάμι της πόρτας του πατρικού της σπιτιού στην Σαλαμίνα, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο ο δράστης την άτυχη 43χρονη. Λίγο πριν τις επτά το πρωί οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς χωρίς να φανταστούν την τραγωδία που επρόκειτο να αποκαλυφθεί. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή η μητέρα της νωρίς το πρωί.


Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία – Δεν πρόλαβε να πατήσει το «panic button»


Στις 2 Δεκεμβρίου η 43χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία. Η αστυνομία, όμως, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί πρότειναν στην καταγγέλλουσα να εγκαταστήσει στο κινητό της την εφαρμογή «panic button» και να αποχωρήσει από το σπίτι που συζούσαν. Έτσι, βρήκε καταφύγιο με το 15χρονο παιδί της στην κατοικία της μητέρας της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *