Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Οι 3 Κρητικοί διαπληκτίστηκαν με τους επιβαίνοντες του τζιπ οι οποίοι κατέβηκαν, τους χτύπησαν και τους πυροβόλησαν

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις άνδρες από την Κρήτη διαπληκτίστηκαν με τους 2 επιβαίνοντες στο τζιπ, με τους τελευταίους να τους χτυπούν και να τους πυροβολούν.


Μία παρέα από 6-7 Κρητικούς βγήκαν από νωρίς και διασκέδαζαν γιατί ένας από αυτούς παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου και έκαναν μπάτσελορ πάρτι.
Πέρασαν από διαφορά νυχτερινά μαγαζιά και περίπου 03:00 πήγαν σε ένα στη συμβολή των οδών Ευάδνης και Πειραιώς. Κατά τις 06:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου πλησίον από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο διαπληκτίστηκαν και ο ένας έβγαλε όπλο

Λίγη ώρα μετά και ενώ 2-3 από τα άτομα που έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα τζιπ Range Rover. Το αυτοκίνητο αυτό σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.
Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα των Κρητικών με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν. Τότε ο δεύτερος από τους επιβαίνοντες του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους τρεις.

Στο Γεννηματάς και οι τρεις με τραύματα στο κεφάλι -Σοβαρά ο ένας

Τα τρία θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύματα στο κεφάλι. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Τα δύο αδέρφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι 28 ετών.


Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες


«Ηταν 7:10 με 7:15. Ακούσαμε 3-4 πυροβολισμούς και τίποτα άλλο. Βγήκαμε έξω αλλά επειδή το κλαμπ ήταν στο στενό δεν είδαμε κάτι ούτε το αυτοκίνητο. Πελάτης που ήρθε πιο μετά στο μαγαζί είπε πως είδε ένα μαύρο τζιπ να αναπτύσσει ταχύτητα. Λίγο αργότερα ακούσαμε σειρήνες από ασθενοφόρα και περιπολικά». Αυτή είναι μια από τις καταθέσεις που συλλέγουν οι άνδρες της ασφαλείας, ενώ έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής 4 κάλυκες με την ΕΛΑΣ και αναζητά το μαύρο τζιπ – πηγές αναφέρουν πως από το βιντεοληπτικο υλικό που έχουν συλλέξει πολύ σύντομα θα γνωρίζουν και την ταυτότητα του- και τον δράστη που φέρεται να έχει πυροβολήσει 7 φορές με 9αρι πιστόλι.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *