Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βρέθηκε γενετικό ενός εκ των δραστών – Αναζητείται το νοικιασμένο τζιπ της επίθεσης

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη των πυροβολισμών που νωρίς το πρωί τραυμάτισε τους τρεις Κρητικούς στην οδό Ιακχου στο Γκάζι.


Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του skai.gr οι αρχές έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από το οποίο προσπαθούν να «ταυτοποιήσουν» το ανθρακί χρώματος τζιπ καθώς οι μάρτυρες δεν συγκράτησαν αριθμό πινακίδας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το τζιπ ταυτοποιήθηκε και είναι νοικιασμένο μέσω leasing.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στα χέρια τους DNA δράστη της επίθεσης, ίσως και εκείνου που άνοιξε πυρ. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να διευκρινιστεί -τουλάχιστον ακόμα- καθώς υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο και δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο πιστολέρο ήρθε και αυτός στα χέρια με την παρέα από την Κρήτη ή μόνο ο συνεργός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το γενετικό υλικό φαίνεται να έχει μείνει πάνω στα ρούχα ενός από τα θύματα, όταν οι δράστες τους πλησίασαν και ένας από αυτούς χτύπησε έναν νεαρό στο πρόσωπο.


Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν λάβει 11 καταθέσεις αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ενώ «χτενίζουν» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχές που πιθανότατα να έχουν καταγράψει την κίνησή του πριν τη συμπλοκή.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *