Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Εγώ ένα χαστούκι έριξα, δεν περίμενα να πυροβολήσει», είπε ο συνεργός του δράστη για την επίθεση κατά των Κρητικών

«Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 33χρονου συλληφθέντα για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, μιλώντας στους αστυνομικούς.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος – ένας εκ των δραστών του αιματηρού περιστατικού στο Γκάζι – δεν φάνηκε πρόθυμος να πει περισσότερα στις Αρχές, τονίζοντας πως «δεν έχει καμία εμπλοκή σε σχέση με τους πυροβολισμούς».

Ο 33χρονος αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη βραδινές ώρες μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας, είναι ο συνοδηγός του τζίπ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και το οποίο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18.12.23) στα βόρεια Προάστια. Εκτιμάται μάλιστα πως κοντά στο σημείο διαμένει ο πιστολέρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη που έριξε τους πυροβολισμούς. Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο πιστολέρο είναι ηλικίας 35-37 ετών και στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί. Και οι δύο δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας στο Γκάζι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *