Ατύχημα με ελικόπτερο στην Κεφαλονιά – Έκανε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι

Ατύχημα με ένα ελικόπτερο έγινε στην Κεφαλονιά. Το ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι στην περιοχή Κλείσματα, ενώ τα δυο άτομα που επέβαιναν φέρονται να τραυματίστηκαν ελαφρά.


Όλα συνέβησαν σήμερα λίγο μετά τις 11:00 με 11:30. Αρχικά οι πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ της Κεφαλονιάς ανέφεραν ότι έπεσε ελικόπτερο. Από την πυροσβεστική όμως, ανέφεραν ότι επρόκειτο για αναγκαστική προσγείωση.

Από την ΕΡΤ τονίστηκε λίγο μετά ότι το ελικόπτερο έκανε τελικά αναγκαστική προσγείωση, ενώ οι δυο επιβάτες είχαν άγιο, καθώς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άντρες ηλικίας 66 ετών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία δέχτηκε κλήση λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι για αναγκαστική προσγείωση ενός ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν οι 2 άντρες. Στο σημείο μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα ωστόσο οι δύο άντρες που είχαν προσγειωθεί αναγκαστικά σε ένα χωράφι, είχαν βγει ήδη από το ελικόπτερο, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να μη χρειαστεί να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό τους.


Τα δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους πυρασφάλειας. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από τη Ζάκυνθο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *