“Πρέπει να είχαν τοποθετήσει στο όπλο σιγαστήρα”, λέει κάτοικος για τη δολοφονία του 41χρονου στην Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης.


Το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από έναν άνδρα που επέβαινε σε διερχόμενο όχημα στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η μία σφαίρα πέτυχε το θύμα στην πλάτη και άλλη στον ώμο.

Οι δράστες που επέβαιναν στον όχημα ήταν μία γυναίκα και δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων φέρεται να πυροβόλησε τον 41χρονο.

«Στο όπλο τους πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα», τόνισε κάτοικος διαμερίσματος που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο σημείο του εγκλήματος. Βέβαια η συγκεκριμένη μαρτυρία έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στους αστυνομικούς. Ο μάρτυρας δήλωσε ότι αυτό που του τράβηξε την προσοχή ήταν ένας δυνατός κρότος, ο οποίος παρέπεμπε σε σύγκρουση οχημάτων.

Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *