Περιφερειακές Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κώστας Αγοραστός και έστειλε μήνυμα νίκης: «Έχουμε μπροστά μας έργο ανασυγκρότησης, θα δώσουμε όλη μας την ψυχή»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, άσκησε νωρίς το μεσημέρι, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας το εκλογικό του δικαίωμα και έστειλε μήνυμα νίκης και μήνυμα για την επόμενη μέρα.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνομίλησε θερμά με πολίτες και ψηφοφόρους, ενώ στο πλευρό του ήταν ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Δέλλας, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Πίνακας, Νίκος Λιούπας και στελέχη του κόμματος.

«Είναι μια μέρα χαράς, όλοι μαζί Θεσσαλές και Θεσσαλοί, περήφανοι για την καταγωγή μας, την ιστορία μας και τα επιτεύγματά μας, επιλέγουμε τον σίγουρο δρόμο της ενότητας. Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της ευημερίας», τόνισε ο Κώστας Αγοραστός.

Και συνέχισε: «Σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή της δημοκρατίας, σας καλώ να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, στον δρόμο αυτόν μας γνωρίζετε. Σας καλούμε με όλες τις δυνάμεις σας να στηρίξετε τον δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε, να ενδυναμώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις και να συνεχίσουμε μαζί».
«Για ένα να είστε σίγουροι, ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ και θα δώσουμε όλη μας την ψυχή, όπως πάντα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να δουλεύουμε».

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Αγοραστού στο  βίντεο του onlarissa.gr.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *