Περιφέρεια Αττικής: Επίσκεψη Γιώργου Πατούλη στη Γλυφάδα – «Άνω των 18,7 εκατ τα έργα που χρηματοδοτούμε στην περιοχή»

Ο Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε τον Δήμο Γλυφάδας, όπου ο επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της περιοχής, Γιώργο Παπανικολάου.


Ο Γιώργος Πατούλης συζήτησε με το Δήμαρχο Γλυφάδας για την πορεία των έργων αυτών που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στην  περιοχή, με έμφαση σε αυτά που συμβάλλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, στα έργα αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων, σε αυτά που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια, την ανέγερση σχολείων, αλλά και με τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων.

Τα έργα και οι δράσεις, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στη περιοχή ξεπερνούν τα 18 εκατ. ευρώ.

Ο Γιώργος Πατούλης έκανε σχετική ανάρτηση στις σελίδες του στα social media όπου ανέφερε:

Άνω των 18,7 εκατ € τα έργα και οι αναπτυξιακές δράσεις που χρηματοδοτούμε ως Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Γλυφάδας


Μας υποδέχθηκε ο εξαιρετικός Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Συζητήσαμε για την πορεία των έργων αυτών που υλοποιεί η Περιφέρεια, με έμφαση σε αυτά που συμβάλλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, στα έργα αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων, σε αυτά που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια, την ανέγερση σχολείων, αλλά και με τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων.


Επιθεωρήσαμε τα ολοκληρωμένα έργα αποχέτευσης όμβριων σε οδούς της περιοχής Τερψιθέας, αλλά και τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στην Αλ. Παναγούλη.

Επισκεφθήκαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και εθελοντές των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου αναφορικά με τη σημασία της Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού για την ενίσχυση των ευάλωτων οικονομικά συμπολιτών μας.

Χρηματοδοτούμε έργα με ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και υποδομές που ενισχύουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Γλυφάδας.

Μαζί μας ήταν:


Οι αντιπεριφερειάρχες:

-Χρήστος Θεοδωρόπουλος,

-Ηλίας Γρηγορίου

-Τζίνα Αδαμοπούλου,

-η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Μαίρη Βιδάλη και

-οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Κ. Κωσταντής και η Μπ. Αργυράκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *