Πειραιάς: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε το πρωί του Σαββάτου ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στον Πειραιά.


Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά, όπου έλαβε την προθεσμία από τον Εισαγγελέα, σήμερα το πρωί.

Η άγρια δολοφονία συνέβη έξω από υπαίθριο πάρκινγκ, όταν ο 68χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 39χρονο εργαζόμενο, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντας τον στο πρόσωπο και στην πλάτη. Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.

Στη συνέχεια, το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος, που πυροβόλησε τον 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, ήταν γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα.


Ο δράστης μετά την σύλληψη του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι». «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έκλειναν τους δρόμους με τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι αυτό που έγινε», είπε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *