Πασαλιμάνι: Οδύνη για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε μετά την κατάρρευση κτιρίου όπου γίνονταν εργασίες – Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας για να συμπληρώνει το εισόδημά του

 

Θρήνος και σοκ από τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι σήμερα στο Πασαλιμάνι μετά από την κατάρρευση κτιρίου όπου γίνονταν εργασίες.


Ο Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής και έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από τα μπάζα μέρος του κτιρίου που κατέρρευσε.

Ο 31χρονος αστυνομικός, ή θελε να συμπληρώσει το μεροκάματο του δουλεύοντας σε φορτηγό στο οποίο άφησε τελικά την τελευταία του πνοή σήμερα στο Πασαλιμάνι.

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος, με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών, μπήκε στο σώμα της αστυνομίας ως ειδικός φρουρός το 2019, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που μεταφέρονται με αστυνομική συνοδεία στην Αθήνα.


Εκτός από τον νεκρό αστυνομικό, από την κατάρρευση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εργάτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτίριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης.


Έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αστυνομικοί του οποίου έχουν ήδη προσαγάγει συνολικά επτά άτομα, ανάμεσα στα οποία ο εργολάβος και εργάτες.

Είχαν ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης που έσπευσε στο σημείο, τόνισε ότι αναζητείται ο ιδιοκτήτης και επισήμανε ότι «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες».

«Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα το δείξει η έρευνα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *