Πανελλαδικές 2024: Φινάλε για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία – Μέχρι πότε συνεχίζουν τα ΕΠΑΛ


Στα τελευταία μαθήματα Προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις Πανελλαδικές 2024 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.


Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι σήμερα θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Υπενθυμίζεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Συνεχίζονται έως τη Δευτέρα οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ενώ αυτή την εβδομάδα συνεχίζουν με τα μαθήματα ειδικότητας.

Αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές.


Την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν την επόμενη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου με τα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα

Οι εξετάσεις των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 28 Ιουνίου.

Η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας για όλους τους υποψηφίους – ΓΕΛ και ΕΠΑΛ- για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) έχει προγραμματιστεί μεταξύ 17 και 28 Ιουνίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *