Ο Βολιώτης που έφαγε χαστούκι από τον Αχιλλέα Μπέο ζήτησε συγνώμη.  «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» του είπε ο Δήμαρχος

Ο πλημμυροπαθής πού έφαγε σήμερα το πρωί χαστούκι από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο πήγε μετά από λίγες ώρες στο δημαρχείο και του ζήτησε συγνώμη!


Στη συνάντηση ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να λέει στον 26χρονο: «Είμαι δήμαρχος, είμαι 64 χρονών και πατέρας. Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι, αλλά όταν φτάσεις στην ηλικία μου και έρθει κάποιος στην ηλικία σου και σου πει ”άντε γα@@@@@” θα δεις πώς θα αντιδράσεις».

Κάποια στιγμή, ο δήμαρχος ρωτάει τον πολίτη την ηλικία του και εκείνος του απαντά ότι είναι 26 χρονών. «Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη, αλλά είναι σημαντικό που να τα αναγνωρίζεις», λέει ο Αχιλλέας Μπέος.

Η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει σχετικά:

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.


Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.


ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε»…

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *