Ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος νεαρής Βελγίδας

Ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν είναι ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στο Κολωνάκι μετά από καταγγελία νεαρής Βελγίδας ότι ασέλγησε σε βάρος της.


Η σύλληψη του έγινε από την αστυνομία μετά την μήνυση της 18χρονης, από το Βέλγιο, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, μέσα σε μπαρ, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έπειτα από επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Ελληνας, προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Ακολούθησε η καταγγελία της 18χρονης για τον έναν από τους προσαχθέντες, σύμφωνα με την οποία ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ όπου διασκέδαζε με φίλους τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.

Στον ποδοσφαιριστή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας). Σε βάρος του Κλέιμαν ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Άμεση ήταν επίσης η αντίδραση της ΠΑΕ Βόλος καθώς με απόφαση του προέδρου της κ. Αχιλλέα Μπέου, «έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εσκοβάλ βρισκόταν μαζί με τον Κλειμαν στο μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *