Ο ανείπωτος πόνος του Οδυσσέα Σταμούλη: Πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας ο 11χρονος γιος του – Βρέθηκε στη θάλασσα μπλεγμένος σε δίχτυα

 

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, μια στιγμή που όλοι εύχονται να μην τη ζήσει ποτέ γονιός, ζει ο Οδυσσέας Σταμούλης, καθώς ο 11χρονος γιος του ηθοποιού πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας και βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα, μπλεγμένος μέσα σε δίχτυα.


Το παιδί του γνωστού ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, ήταν στους Φούρνους Ικαρίας με τη μητέρα του, απ’ όπου κατάγεται η ίδια. Έφυγε χθες το μεσημέρι γύρω στις 14:00 για να πέι για μπάνιο, αλλά αργούε να γυρίσει.

Η μητέρα του ανησύχησε άρχισε να τον ψάχνει παντού και σύμφωνα με την ΕΡΤ στις 18:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί.

Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη που κατάγεται από τη Ικαρία βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

Οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα, είτε να έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *