Ο 44χρονος που κατηγορείτε για το βιασμό 5 κοριτσιών είχε μετατρέψει σε σπίτι το γυμναστήριο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου προπονητή Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη ο οποίος φέρεται να έχει βιάσει πέντε ανήλικα κορίτσια.


Σε βάρος του προπονητή άσκησε το μεσημέρι ποινική δίωξη ο εισαγγελέας για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος  έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ο οποίος είναι πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού φέρεται να προσέγγιζε τα μικρά κορίτσια και με το δέλεαρ τρων επιπρόσθετων ατομικών προπονήσεων τα παρέσυρε και τα βίαζε μέσα στο γυμναστήριο ή ακόμα και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.


Είχε μετατρέψει σε σπίτι το γυμναστήριο


Σε σπίτι φαίνεται ότι είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου στην Ηλιούπολη, ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα όπως δείχνει σε βίντεο το MEGA ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί, ο γυμναστής είχε σαν δικαιολογία ότι περνούσε δύσκολα οικονομικά.

Στα «αποδυτήρια» βρέθηκαν ένας καναπέ – κρεβάτι, ένα ψυγείο, μια τηλεόραση και καρέκλες. Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτός ήταν και ο χώρος που χρησιμοποιούσε για να διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *