Νίκος Χαρδαλιάς για τα επεισόδια των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη δολοφονία οπαδού της ΑΕΚ: «Είμαι συγκλονισμένος, όλη η Ελλάδα θρηνεί»

 

«Η ΑΕΚ έχει τον δικό της Άλκη πλέον. Η Ελευσίνα θρηνεί τον Μιχάλη» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τα επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ χθες το βράδυ (7.8.2023) στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε τη ζωή του ένας οπαδός της Ένωσης.


Συγκλονισμένος από τα αιματηρά επεισόδια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως «όλη η Ελλάδα θρηνεί ένα νέο παλικάρι που χάθηκε τόσο αδόκητα».

Σε ό,τι αφορά την οπαδική βία τόνισε πως «είναι μία μεγάλη συζήτηση που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει για τα αίτια και τις καταστάσεις που οδηγούν σε τέτοιου είδους φαινόμενα».

«Τα αίτια είναι μέσα στην ίδια την κοινωνία και πρέπει να τα αναζητήσουμε και να εφαρμόσουμε συγκεκριμένες πολιτικές» ανέφερε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *