Νέος σάλος με «εμπρηστικές» φωτογραφίες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ – Σιγή ιχθύος από Κουμουνδούρου

 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, που «κατηγορήθηκε» για τις σχέσεις που φέρεται να είχε με το τουρκικό προξενείο, είναι ξανά στο μάτι του κυκλώνα, με την Κουμουνδούρου να τηρεί και πάλι σιγή ιχθύος.


Όπως ανέφερε το makthes.gr ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη στις εκλογές, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ πόζαρε σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον μειονοτικό Τύπο, στις οποίες απεικονίζεται κάτω από πανό που γράφει: «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης».

Σε άλλη φωτογραφία ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, στις εκλογές, ποζάρει και δίπλα στον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδα birlikgazetesi, την περασμένη Παρασκευή (16.6.2023) το – αποκαλούμενο από στελέχη της μειονότητας – «συμβουλευτικό Συμβούλιο της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTADK) καταδίκασε την επίθεση στο τέμενος στο χωριό Ilıca.

Ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής, İbrahim Şerif, ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης Mustafa Trampa τέλεσαν την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον γενικό πρόξενο Aykut Ünal και τον αντιπρόξενο Barış Çulha στο τζαμί όπου έγινε η επίθεση», δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία από την εκδήλωση.


Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζειμπέκ (αριστερά) δίπλα στους ψευτομουφτήδες Τράμπα και Σερίφ. Δεξιά απ΄οτους ψευτομουφτήδες διακρίνεται ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή Αικούτ Ουνάλ.


Σε άλλη εκδήλωση της συμβουλευτικής επιτροπής ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει κάτω από το πανό που αναγράφει Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια κάνει πάλι ως τώρα ,τι δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα και τηρεί και πάλι σιγή ιχθύος.

Πηγές: makthes.gr, birlikgazetesi

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *