Νεκρός αστυνομικός σε μπαρ της Θεσσαλονίκης – Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός ο οποίος συνελήφθη – Είχε δημιουργήσει ξανά προβλήματα

Ένας 32χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός σε μπαρ στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν της 05:00 το πρωί, ύστερα από συμπλοκή με 44χρονο θαμώνα από τη Νορβηγία.


Ο 44χρονος Νορβηγός φέρεται να είχε πιει αρκετά και να προκαλούσε προβλήματα με διάφορους πελάτες μέσα στο μπαρ.

Για άγνωστο λόγο ξεκίνησε καβγά και με τον φίλο και κουμπάρο του 32χρονου αστυνομικού, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τον φίλο του και ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε θανάσιμα στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα με συνέπεια ο 32χρονος να πεθάνει ακαριαία, ενώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ο αστυνομικός – ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους» – δέχτηκε τη μαχαιριά στα μπροστά και αριστερά στο λαιμό του με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει επί τόπου.


Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη – σε κατάσταση μέθης – και ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε δίπλα στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.


Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στους αστυνομικούς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν κάτι.

Όπως αποκάλυψε γείτονας, ο Νορβηγός ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία εννιά χρόνια, εισπράττοντας κάποιο επίδομα από τη χώρα του.

Σημείωσε πως είχε δημιουργήσει ξανά πρόβλημα, καθώς είχε εμπλακεί παλαιότερα σε κάποιο περιστατικό στα Λαδάδικα. Όπως είπε ο γείτονας, ο Νορβηγός συνήθιζε να πίνει και τόνισε: «Έπινε αλλά είχε πάνω του μαχαίρι. Για να έχει μαχαίρι, κάποιο σκοπό είχε».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *