Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστικές εικόνες λίγο πριν την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα από την νύχτα που οι ανεγκέφαλοι Κροάτες χούλιγκαν σε συνεργασία με Έλληνες εφόρμησαν στο γήπεδο της ΑΕΚ με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.


Όπως φαίνεται στην εικόνα του ertnews.gr, πίσω ακριβώς από τον Μιχάλη έχει υψωθεί ένα ρόπαλο, που πιστεύεται ότι είχε στόχο τον ίδιο.

Συγκλονιστικές είναι επίσης οι εικόνες που φέρνει στο προσκήνιο βίντεο του ΣΚΑΙ από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη. Στις εικόνες φαίνεται και δεύτερος φίλαθλος να δέχεται πολύ άγρια χτυπήματα.

Στο μεταξύ οι 105 προφυλακισθέντες κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους μεταφέρονται σε 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Ο «πονοκέφαλος» των σωφρονιστικών είναι στις φυλακές που υπάρχουν πολλοί Σέρβοι, οι οποίοι έχουν μίσος με τους Κροάτες χούλιγκαν, αλλά και η σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων και των άλλων κρατουμένων, γι’ αυτό έχουν δοθεί εντολές και έχει ληφθεί μέριμνα να μην υπάρχουν επαφές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν συμπλοκές, ενώ έχουν καταρτιστεί σχέδια για αυξημένα μέτρα και επιτήρηση σε όλες τις φυλακές, καθώς και ετοιμότητα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *