Νέα Φιλαδέλφεια: Παίρνει «κεφάλια» και μάλιστα ηγετικά η κυβέρνηση στην ΕΛΑΣ για το φιάσκο των αιματηρών επεισοδίων – Σενάριο για έκτακτες κρίσεις άμεσα

 

Η Κυβέρνηση έδειξε από την πρώτη στιγμή και το έκανε πράξη με τις πρώτες καρατομήσεις που έγιναν σε χρόνο μηδέν ότι θα… πέσουν κεφάλια στην ΕΛΑΣ για το φιάσκο και τα τραγικά λάθη της αστυνομίας που οδήγησαν στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.


Η Κυβέρνηση έδειξε όμως, παράλληλα ότι οι καρατομήσεις θα συνεχιστούν και θα…  πέσουν κι άλλα κεφάλια και μάλιστα μεγάλα στην ΕΛΑΣ για τα τρομερά λάθη που έγιναν στην υπόθεση της επιδρομής χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και άλλων Ελλήνων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ σημειώνει πως εκτός από την ένορκη διοικητική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι, για το τι έκαναν σωστά και τι λάθος οι αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη της διαχείρισης, διεξάγεται και ποινική έρευνα, από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων.

Στο μεταξύ, πληροφορίες, ανέφεραν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη αποφασιστεί να γίνουν και μάλιστα τις επόμενες μέρες έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ προκειμένου να διορθωθούν άμεσα κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν διαγνωστεί στη λειτουργία της αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ημερομηνία – ορόσημο είναι το επόμενο Σάββατο. Όπως σημείωσαν πηγές της Κατεχάκη, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την προσεχή Τετάρτη, 16 Αυγούστου, όποτε και έχουν να γίνουν κάποιες συσκέψεις σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο.


 Οι έκτακτες κρίσεις δεν μπορεί παρά να σημαίνουν αλλαγές και σε υψηλόβαθμες θέσεις, παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο οποίος άλλωστε, ανέλαβε καθήκοντα μόλις τον περασμένο Μάρτιο, συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.


Ψάχνουν τον δολοφόνο

Μετά την απολογία και την προφυλάκιση και των 105 συλληφθέντων για την φονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια οι αρχές επικεντρώνονται πλέον να εντοπίσουν ποιος ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον άτυχο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου ο 29χρονος Μιχάλης δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα και λίγα λεπτά μετά έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *