Μεσολόγγι: Βρέθηκε φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε ο Μπάμπης

Φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ. Το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, και βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός.


Το σημαντικό εύρημα αυτό, όπως και οι δύο καραμπίνες του κρεοπώλη θα μεταφερθούν στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν το φυσίγγιο έχει σχέση με την δολοφονία του νεαρού κυνηγού.

Οι ερευνητές της αστυνομίας, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την πέταξε.

Έτσι αύριο στη περιοχή της Ευαγγελίστριας, όπου έγινε η δολοφονία, θα φτάσουν ναρκαλιευτές του Στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο  μαγνήτη ανασύρσεις  μεταλλικών αντικειμένων, και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *