Μεσολόγγι: Πισώπλατα πυροβόλησαν τον Μπάμπη – Η αστυνομία προσπαθεί να βρει το όπλο του εγκλήματος

Η σορός του 31χρονου Μπάμπη εντοπίστηκε στη λιμνοθάλασσα και έφερε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο τα περισσότερα εκ των οποίων στην πίσω πλευρά του σώματός του.


Μετά από 18 ημέρες εντοπίστηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου κυνηγού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι. Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ το σημείο θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε από αύριο να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αύριο οι έρευνες θα εστιάσουν, εκτός από την εύρεση του όπλου και στον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης. «Το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε δεν απέχει πάρα πολύ από εκείνο του εθνικού οδικού δικτύου όπου κάμερα έχει εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας του 31χρονου αλλά και ο δικηγόρος τους έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορεί κάποιος να έκανε μόνος του το έγκλημα.

Το άψυχο σώμα του κυνηγού εντοπίστηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα από κλιμάκιο που συμμετείχε στις έρευνες με πραγματογνώμονα και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα και αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε.


«Σε ένα αυλάκι, στο τέλος μιας τριφυλλιάς με ρύζια» δήλωσε εθελοντής διασώστης σχετικά με την τοποθεσία εύρεσης της σορού.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *