Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά Βαρβάκειος αγορά και σούπερ μάρκετ

 

Δεδομένο θεωρείται ότι πολλοί θα τρέξουν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας για να προμηθευτούν φρέσκα θαλασσινά για το μεσημεριανό τους τραπέζι. Για αυτό και θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα οι λαϊκές αγορές, ενώ μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα είναι ανοιχτά κάποια σούπερ μάρκετ και η Βαρβάκειος Αγορά.


Όσο για τις λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά «με εξαιρετικά ανταγωνιστικές και πραγματικά χαμηλές τιμές και με πλούσια ποικιλία φρέσκων θαλασσινών και ψαριών, φρούτων, λαχανικών και πολλών άλλων σαρακοστιανών προϊόντων». Αυτό είχε σημειωθεί σε ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Συγκεκριμένα η Βαρβάκειος Αγορά άνοιξε το βράδυ της Κυριακής και θα μείνει ανοιχτή μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στις 15:00. Όσο για την Αγορά του Ρέντη που είναι ανοικτή από το πρωί της Κυριακής θα παραμείνει μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Σε συγκεκριμένες ώρες θα λειτουργήσουνε τέλος συγκεκριμένες αλυσίδες από σούπερ μάρκετ, ενώ εξαίρεση αποτελούν τα μίνι μάρκετ που είναι ανοιχτά και τις αργίες.

Τα σουπερμάρκετ που θα ανοίξουν είναι: LIDL 08:00-14:00, «Κρητικός» 09:00-14:00, My Market (σε κάποιες περιοχές) 08:00-14:00 και Market Ιn 08:00-14:00.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *