Μαρτύριο η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στη γέφυρα Ρίο – Αντίρριο

Απίστευτα αυξημένη είναι η κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα στην επιστροφή του στα σπίτια τους στις εισόδους της Αττικής κάτι που ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και στα διόδια της γέφυρας στο Ρίο – Αντίρριο όπου η διέλυεσή της είναι ένα πραγματικό μαρτύριο.


Η εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου σήμερα Τρίτη του Πάσχα (7/5) στη συνέχεια της επιστροφής των εκδρομέων είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα αλλά η κίνηση παραμείνει με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από Αγίους Θεοδώρους έως τα Μέγαρα.

Αντίθετα χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας όπου νωρίτερα υπήρχαν καθυστερήσεις από Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (7/5) έφτασαν στον Πειραιά τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό. Την ίδια ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου οκτώ.

Είναι χαρακτηριστικό πως περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.


Μάλιστα λόγω του συνδυασμού της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα στην Αττική, αλλά και εξόδου άλλων λόγω της σημερινής αργίας της Πρωτομαγιάς όπως μεταφέρθηκε αυτή η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ όλα τα έκτακτα μέτρα και στα δύο ρεύματα των εθνικών οδών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *