Μαρούσι: Πως έγινε ο άγριος καβγάς με τους πυροβολισμούς και τον ένα νεκρό και έναν τραυματία έξω από νυχτερινό κέντρο – Από μαχαιριά στο λαιμό πέθανε ο άτυχος άνδρας

Η ΕΛΑΣ έχει αρχίσει αν τοποθετεί τα κομμάτια του παζλ του άγριου καβγά με έναν νεκρό και έναν 26χρονο τραυματία έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, σήμερα (28.4.2024) τα ξημερώματα.


Όλα δείχνουν ότι ο καβγάς που είχε πυροβολισμούς και μαχαιριές και κατέληξε στο θάνατο ενός άνδρα ξεκίνησε από
μια παρεξήγηση μέσα στο νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο μετά τις 4 ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού.

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να προσπάθησε να βγάλει το όπλο που είχε μαζί του και βρισκόταν στη ζώνη του. Την ίδια ώρα ένας άλλος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε μαχαίρι.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι ενώ ο 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.


Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι ο 26χρονος να κρατούσε το 22αρι πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι ο 26χρονος που φέρει τραύμα από όπλο να είναι αυτός που είχε μαζί του το μαχαίρι και ο άνδρας που έχασε τη ζωή του να έφερε το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.


Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνα για το τραγικό συμβάν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *