Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Άγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ δυο ανθρώπους – Για συμβόλαιο θανάτου μιλάνε οι αρχές

 

Μια άγρια δολοφονία δυο ανδρών με μαφιόζικο τρόπο έγινε χθες (7.6.2023) λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Κορυδαλλό με τις αρχές να μιλάνε για συμβόλαιο θανάτου.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε φλεγόμενο μαύρο όχημα στην Εθνική Οδό, που πιθανόν να είναι των εκτελεστών.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επρόκειτο για ανθρώπους της νύχτας που φέρονται να εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου. Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού, το 2007.


Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν δυο Καλάσνικοφ για την μαφιόζικη εκτέλεση, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν 40 κάλυκες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *