Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν – Τα ονόματα των νεκρών

Τα ονόματα των έξι ανδρών που έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς στη Λούτσα δημοσιεύσει σήμερα ο τουρκικός Τύπος.


Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Hurriyet και Millyet οι έξι άνδρες είναι καταζητούμενοι στην γειτονική χώρα για σειρά ένοπλων επιθέσεων, αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης.

Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ενώ και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.


Η εφημερίδα Milliyet αναφέρει επίσης ότι «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».


Επιπλέον, η εφημερίδα Milliyet αποκάλυψε ποιοι είναι οι νεκροί, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφία των έξι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *