Κύπρος: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη Μονή Οσίου Αββακούμ – Μοναχός χτυπάει γυναίκα με ζώνη

Ένα ακόμα βίντεο που σοκάρει έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Μονή του Οσίου Αββακούμ στην Κύπρο, στο οποίο φαίνεται ένας μοναχός να βιαιοπραγεί εναντίον γυναίκας.


Μετά την προσθήκη μύρου μέσα σε σταυρό, το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει μοναχό να ασκεί βία κατά γυναίκας και να ωρύεται, σύμφωνα με όσα παρουσίασε η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ, Πρωτοσέλιδο.

Το βίντεο καταγράφει σκηνές από το εξωτερικό της εκκλησίας στις οποίες διακρίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, σε σημείο υστερίας, με μια γυναίκα η οποία ήταν εθελόντρια και πιθανόν σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, να ασκούσε χρέη καθαρίστριας.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, η γυναίκα προσπαθούσε να τους δώσει κάτι (σ.σ ίσως κλειδιά) και αυτοί αρνούνταν. Οι αρχιμανδρίτες καθ’ όλη τη διάρκεια του επίμαχου στιγμιότυπου ωρύονται ενώ σε κάποια στιγμή η γυναίκα πέφτει στο έδαφος. Καθαρά στο βίντεο διακρίνεται μοναχός, να κτυπά με το ζωνάρι του τη γυναίκα, με τέτοια μανία που η ζώνη έσπασε και έφυγε το μεταλλικό κομμάτι.

Η γυναίκα στο τέλος του βίντεο διακρίνεται να αποχωρεί από τη Μονή μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια της.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *