Κύκλωμα μαστροπείας: Σοκάρουν τα μηνύματα της 25χρονης Μαρίας στις ανήλικες – Οι ταρίφες και τα ερωτικά ραντεβού

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με «εγκέφαλο» την 25χρονη Μαρία.


Συγκεκριμένα, συνομιλίες ανάμεσα στην 25χρονη και τις ανήλικες ήρθαν στην δημοσιότητα. Σε μία από αυτές εμφανίζονται δύο κοπέλες να μιλούν μεταξύ τους με τη μια να λέει στην άλλη ότι «στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο και δες που καταντήσαμε».

«Εντάξει ναι έχετε όμως γονείς φαΐ και λοιπά. Εγώ δεν το κάνω και το ξέρεις. Εδώ δεν τον κάνουμε αυτόν που θέλω. Ναι σε σπίτι ζω αλλά δε με ταΐζουν εδώ η Μαρία λείπει συνέχεια εδώ. Έχεις δίκιο αλλά σου λέω…», αναφέρεται σε άλλη, με το θύμα απαντάει «εντάξει κανόνισε πόσα η καθεμία και στείλε screen».

«Σας αγαπώ και το ξέρεις αλλά τώρα που χώρισα ειδικά ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα η Μαρία δε μου δίνει καν ξέρω εγώ» είναι η απάντηση που λαμβάνει.

Σε άλλη συνομιλία διαπραγματεύονται για τα χρήματα, με την ανήλικη να λέει πως «για τα μισά. Εσύ βγάζεις 100 έτσι».


Για να της απαντήσει η 25χρονη «εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω αν έκανα και εγώ στα @@@όλα αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς OK στα @@@.»


«Ναι απλά αν είναι να μείνω να μείνω με 50 κι εσύ να έχεις 100…», απαντά το θύμα με την μαστροπό να αποκρίνεται «Εγώ μ’ αυτά το κάνω αλλά δεν έχω αυτά δεν τρώω καν @@@και το ξέρεις»

«Πάρε 150 εσύ, 150 (αναφέρεται σε όνομα) πες της», με το πρόσωπο στην άλλη άκρη της εφαρμογής να άπαντα πως «ρε φίλε κι εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα ρε μ@@@ είναι άδικο γιατί έτσι…».

«Ανησυχώ. Δεν θα βγει σε καλό αυτή ιστορία. Η (αναφέρεται στο όνομα της μαστροπού) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με τον (αναφέρεται σε ανδρικό όνομα). Και δες που καταντήσαμε ρε bro πες στην (αναφέρεται σε όνομά) να μην πει τίποτα έχει τρελαθεί», αναγράφεται σε άλλη συνομιλία.

Η δράση του κυκλώματος μαστροπείας με «εγκέφαλο» την 25χρονη

Τα ερωτικά ραντεβού, γίνονταν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και στις οικίες των πελατών, από τα οποία οι ανήλικες λάμβαναν από 200 έως 400 ευρώ και πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα.


Η 25χρονη μαστροπός, έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ από κάθε κοπέλα, και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού. Σε άλλες περιπτώσεις η μεταφορά των κοριτσιών στις ερωτικές συνευρέσεις, γίνονταν με ταξί και ΙΧ αυτοκίνητο.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι μια κοπέλα 21 ετών, εξέδιδε μια 17χρονη μαθήτρια, λαμβάνοντας 20 ευρώ από κάθε ερωτικό της ραντεβού.

Ειδικότερα, η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 στρατολόγησε επτά ανήλικα κορίτσια που είχαν συμπληρώσει τα 14 έτη, αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί τους, διευκολύνοντας στην πραγματοποίηση συναντήσεων με πελάτες, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση τους σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις συναντήσεις η 25χρονη λάμβανε μέρος των χρημάτων και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα σημεία συνάντησης. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε το θύματα με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία με τη χρήση των οχημάτων τους.

Η 21χρονη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση μία εκ των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικοποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική και μετέπειτα στην ανακριτική αρχή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *