Κύκλωμα μαστροπείας: Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης έβαλε σε υποψίες την μητέρα της – Πώς έφτασε στην καταγγελία

Την αλλαγή της συμπεριφοράς της 15χρονης, αλλά και την οικονομική άνεση αντιλήφθηκε η μητέρα της, η καταγγελία της οποίας ξετύλιξε το κουβάρι του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό.


«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της. Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος. Είναι μια ηρωίδα μητέρα, γιατί, εκτός από το παιδί της, ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε. «Έβλεπε την αλλαγή συμπεριφοράς, χρήματα στο σπίτι. “Από πού;” ήταν το ερώτημά της», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης, Γιώργος Κανιάρης, μιλώντας στο Mega.

«Όταν είδε την κόρη της να κάνει μια μεγάλη ζωή από το πουθενά, χωρίς να έχουν ιδιαίτερα χρήματα, να κάνει μια αλλαγή στο στιλ της με ακριβά ρούχα, νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να καταλάβει μια μητέρα για ένα κορίτσι που είναι μαθήτρια τι συνέβη», πρόσθεσε.

Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος»

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες, Τρίτη, η «Λορέλα» και ο 33χρονος «φωτογράφος» που απολογήθηκαν για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες στον Κολωνό. Ο τρίτος κατηγορούμενος ηλικίας 55 ετών στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Aρχών, η «Λορέλα» είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, ενώ ο 34χρονος φέρεται να έχει αναρτήσει στα μέσα Απριλίου φωτογραφίες δύο εκ των θυμάτων σε ιστότοπο από όπου «κλείστηκαν» τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία κατηγορούμενος, φαίνεται πως το διάστημα του περασμένου Ιουλίου – Αυγούστου και προγενέστερα, συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του με ανήλικα κορίτσια, 15 ετών, από κοινού και με κάθε κορίτσι χωριστά, έναντι αμοιβής.


Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες που ανά περίπτωση αφορούν μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.


Από την έρευνα των διωκτικών αρχών προκύπτει ότι η 31χρονη κατηγορούμενη, η οποία είναι μητέρα ανήλικου παιδιού, ήταν αυτή που προσέλκυε ανήλικα κορίτσια τα οποία εκπόρνευε, έχοντας κανονίσει να λαμβάνει μερίδιο από τις αμοιβές των “ερωτικών ραντεβού”. Η δικογραφία φέρεται να περιέχει μαρτυρίες ότι η προσωρινά κρατούμενη πλέον, γυναίκα, είχε αναπτύξει από το 2022 φιλικές σχέσεις με 15χρονη για την οποία φρόντιζε να βρίσκει «πελάτες».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *