Κρήτη: Ανήλικη μαθήτρια ήταν η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα στον ΒΟΑΚ και έχασε τη ζωή της – Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας – Τα σενάρια

Μια ανήλικη μαθήτρια ηλικίας 17 ετών ήταν τελικά η νεαρή κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα (23.5.2024) το μεσημέρι όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε στο κενό από γέφυρα του ΒΟΑΚ.


Το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα και οι αρχές εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, όπως ανέφερε το neakriti.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα αλλά έφυγε με τα πόδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές. Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή.


Πηγές λένε ότι είχε μια μεγαλύτερη αδερφή 22 ετών και έναν μικρότερο αδερφό.


Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και γραφείο τελετών ενώ κλήθηκαν αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ.

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και είναι ανοικτά όπως και εκείνο της αυτοκτονίας ή και του ατυχήματος που προκάλεσε την θανατηφόρο πτώση.

Η πρώτη εκδοχή ανέφερε ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα πιθανότατα τουρίστρια που προσπάθησε να βγάλει σέλφι… και πως πρόκειται για μέλος παρέας που σταμάτησαν για μια φωτογραφία όμως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *