Κως: Τι λέει ο Μπαγκλαντεσιανός που φέρεται να δολοφόνησε την Αναστάζια – Συνεχίζονται οι έρευνες

 

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών στην Κω για να ριχτεί φως στη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.


Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας αναλύονται τα κινητά της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε χωρίς SIM και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που φέρεται να δολοφόνησε με άγριο τρόπο την Ρουμάνα στην Κω.

Από την άλλη, ο σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας φαίνεται να έχει βγει «εκτός κάδρου» των υπόπτων καθώς είχε ισχυρό άλλοθι για τη νύχτα που η σύντροφός του δολοφονήθηκε.

Όσο για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, που φέρεται ως ο δολοφόνος και τον Πακιστανό συγκάτοικό του, που φέρεται ως συνεργός, οι δυο άνδρες πέφτουν συνέχεια σε αντιφάσεις τους, αλλάζουν όσα είχαν πει αρχικά, ενώ επαναλαμβάνουν πως είναι αθώοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία έδωσε άδεια τόσο στη μητέρα της 27χρονης όσο και στον σύντροφό της να αναχωρήσουν από την Κω, ζητώντας τους όμως να παραμείνουν στη διάθεσή τους όταν τους ζητηθεί.


Παραδέχεται μόνο τη σεξουαλική επαφή

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ήταν ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός (ο λόγος για τον Πακιστανό συγκάτοικό του ή κάποιο άλλο πρόσωπο). Ο Μπαγκλαντεσιανός φέρεται να έχει παραδεχτεί μόνο ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.


Μιλώντας στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου τόνισε πως προς το παρόν δεν υπάρχει δράστης ανθρωποκτονίας, καθώς ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή. «Οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία είναι ότι η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν έχει αντοχές να αντισταθεί σε κάτι που κάποιος του προτείνει, γι’ αυτό και ο εισαγγελέας πρότεινε αυτή τη δίωξη», εξήγησε.

Οι αντιφάσεις του Μπαγκλαντεσιανού

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Μπαγκλαντεσιανός έχει αλλάξει αυτό που είπε στην αρχική του κατάθεση και πλέον υποστηρίζει ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. «Συνευρέθηκα σεξουαλικά με την κοπέλα με την θέληση της και μετά την άφησα στο σημείο που μου», φέρεται να είχε δηλώσει στην αρχική κατάθεσή του.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου καθώς και εκείνος έχει πέσει σε αντιφάσεις. Κάμερες ασφαλείας από τα γειτονικά σπίτια δείχνουν την κοπέλα να μπαίνει στο ισόγειο σπίτι που έμεναν οι δυο άνδρες. «Δεν ήρθε ποτέ η κοπέλα στο σπίτι, δεν την είδα ποτέ», έλεγε αρχικά ο 32χρονος, για να τα… γυρίσει λίγο αργότερα.

Μαρτυρικός θάνατος

Ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια ήταν μαρτυρικός και προήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εστάλη στις εισαγγελικές αρχές. Λόγω της προχωρημένης σήψης του πτώματος της άτυχης κοπέλας, ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να εξακριβώσει αν η κοπέλα στραγγαλίστηκε με ανθρώπινο χέρι ή με σχοινί.


Η 27χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του βασικού ύποπτου: του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, «υπάρχει και Έλληνας στο κάδρο, έχουν ληφθεί ήδη έξι καταθέσεις. Ο σύντροφος λέει αυτά που λέει. Αυτά που είπε εξετάζονται. Πρώτα πρέπει να βρούμε τον πρώτο ένοχο. Αυτόν που της αφαίρεσε τη ζωή».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *