Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων από την Αττική – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από την Αττική, με την κίνηση να είναι αυξημένη στην Αθηνών-Κορίνθου.


Σύμφωνα με την τροχαία, η κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα, αλλά ακόμα υπάρχουν καθυστερήσεις στο ύψος της Νέας Περάμου, της Κινέτας και των Μεγάρων.

Παράλληλα, παρατηρείται ανάσχεση περίπου 50 μέτρων στα διόδια Ελευσίνας.

Αντιθέτως, ομαλά διεξάγεται η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας, όπως και στην Αττική Οδό, στο κομμάτι από τον κόμβο του Ασπροπύργου έως την έξοδο της Ελευσίνας, όπου υπήρχαν καθυστερήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μόνο χθες Μεγάλη Πέμπτη (13.4.2023) περισσότερα από 300.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια έως αργά το βράδυ και σήμερα αναμένονται να περάσουν άλλα τόσα. Αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.


Τέλος, από τις 16:00 το απόγευμα αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.


Λιμάνι του Πειραιά

Μαζικά φεύγουν οι επιβάτες από το λιμάνι του Πειραιά καθώς τα πλοία αναχωρούν με πληρότητα που αγγίζει το 95% ενώ για δημοφιλείς προορισμούς, όπως τα νησιά των Κυκλάδων.
Χθες, από το λιμάνι του Πειραιά έφυγαν 21.853 επιβάτες με 19 πλοία ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένα 14 δρομολόγια.

Μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά ταξίδεψαν 69.762 επιβάτες για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και νησιά Βορείου Αιγαίου και 23.766 επιβάτες με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *