Κόρινθος: Τραγικό ιατρικό λάθος – Ξέχασαν χειρουργικό εργαλείο μέσα σε ασθενή μετά από επέμβαση και ο άτυχος άνδρας πέθανε από σηψαιμία

 

Ένα απίστευτο και τραγικό ιατρικό λάθος φαίνεται να κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου στη Κόρινθο. Ο άτυχος άνδρας πέθανε από σηψαιμία μετά από χειρουργική επέμβαση και φάνηκε ότι τον θάνατό του προκάλεσε ένα χειρουργικό εργαλείο που οι γιατροί ξέχασαν μέσα του μετά το χειρουργείο.


Ο άτυχος άνδρας μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση στη χολή. Στην επέμβαση όμως, ξεχάστηκε μέσα στο σώμα του ένα ιατρικό εργαλείο. Αυτό προκάλεσε σηψαιμία στον ασθενή, ο οποίος έχασε τελικά τη ζωή του.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας γιατρός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι στενοί συγγενείς του θύματος έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του.

Μετά την επέμβαση η κατάστασή του άτυχοθ άνδρα άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία και λίγες μέρες μετά κατέληξε. Όπως διαπιστώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, μέσα στο σώμα του, είχε ξεχαστεί ένα ιατρικό εργαλείο και πλέον μένει να αποσαφηνιστούν, τα όσα έγιναν με την κατάληξη να είναι τραγική.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, πριν περίπου δύο μήνες, χειρουργήθηκε στη χολή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.


Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο άνδρας παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από λίγες μέρες και εν τέλει πέθανε από σηψαιμία. Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, κατά την οποία βρέθηκε μέσα στο σώμα του ένα μικρό χειρουργικό εργαλείο.


Οι οικείοι του εκλιπόντα, κινήθηκαν δικαστικά και διατάχθηκε ΕΔΕ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *