Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Αποφυλακίστηκε σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.


Την Δευτέρα το δικαστήριο επέβαλε στη μητέρα της ανήλικης για το πλημμέλημα της εκβίασης, το οποίο είναι πλημμέλημα, ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο βρέθηκε εκτός φυλακής, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη εδώ και 18 μήνες και έχει εκτίσει την ποινή που χρειάζεται για να αποφυλακιστεί.

Ο συνήγορος της, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι η μητέρα της 12χρονης αισθάνεται δικαιωμένη και χαρούμενη που βρίσκεται πάλι με τα παιδιά της και ανέφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να λάβει την επιμέλεια της ανήλικης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε να δοθεί αναστολή στους 17 από τους 20 καταδικασθέντες για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Έτσι, στη φυλακή θα παραμείνουν μόνο ο Ηλίας Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης».


Η συνήγορος της 12χρονης τόνισε ότι «θεωρώ το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων το χειρότερο αδίκημα το οποίο μπορεί να υπάρξει. Να καταδικαστούν παραδειγματικά μήπως και αυτό γίνει μάθημα και για κάποιους άλλους και σταματήσει και αυτό το πράγμα. Τα παιδιά είναι ιερά και πρέπει να τα προστατεύουμε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *