Κατεπείγουσα προκαταρκτική για το θάνατο της 20χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ για 45 λεπτά

Κατεπείγουσα προκαταρκτική με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, η εντολή για την Προκαταρκτική στο νοσοκομείο στα Γιάννενα που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Το κορίτσι νοσηλευόταν μία εβδομάδα περίπου στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική καθώς είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα και ο θάνατός της έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα.

Η 20χρονη είχε προσέλθει στο νοσοκομείο στις 5 Σεπτεμβρίου με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο είχε επίσης είχε τα ίδια συμπτώματα, αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.

Έκαναν για 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στην 20χρονη φοιτήτρια

Ωστόσο, ο πυρετός στην κοπέλα επέμενε, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε έντονους πόνους στην κοιλιά που αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα.


Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται, έως ότου το πρωί της Τετάρτης και κατά την διάρκεια εξετάσεων να υποστεί ανακοπή.


Το άτυχο κορίτσι διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών που προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ για 45 λεπτά.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός καθώς το 20χρονο κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *