Ηράκλειο: Ο 66χρονος λυράρης απειλούσε με μαχαίρι το ανήλικο παιδί που βίαζε – «Να ανοίξουν τα στόματα» λέει η μητέρα του

Το ανήλικο θύμα του 66χρονου λυράρη βρήκε το θάρρος να μιλήσει για αν δώσει όπως είπε δύναμη σε άλλα παιδιά. Το παιδί λυτρωμένο από το πολύχρονο μαρτύριο που ζούσε στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω της μητέρας του προτρέποντας τα παιδιά που βιώνουν κάτι ανάλογο «να ανοίξουν τα στόματα», τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται αλλά να «σπάσουν» την σιωπή τους. Τότε μόνο θα μπορέσουν να ηρεμήσουν πραγματικά και να συνεχίσουν τη ζωή τους.


«Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», δήλωσε η μητέρα του ανήλικου στο Cretalive.

Ακόμα, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους γονείς να ελέγχουν διαρκώς τα παιδιά τους για το περιεχόμενο με το οποίο έρχονται σε επαφή από τα κινητά τους τηλέφωνα, το διαδίκτυο και το ημερήσιο πρόγραμμά τους στο σχολείο και στις εξωσχολικές δραστηριότητές τους.

Ο 66χρονος φέρεται να είχε στοχοποιήσει το αγοράκι και να παρακολουθούσε το πρόγραμμα των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του. Επίσης, φέρεται να το περίμενε έξω από το σχολείο του, εξαναγκάζοντάς το κάποιες φορές -υπό την απειλή μαχαιριού- να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να μην πάει στο μάθημά του.

Όσο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που το υποχρέωνε να τραβάει το ίδιο στο κινητό του τηλέφωνο, δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι έπαιρνε το κινητό του παιδιού για κάποιες μέρες και έπαιρνε το υλικό αυτό, το οποίο φέρεται να προωθούσε σε ιστοσελίδες γνωριμιών και σε άλλες διαδικτυακές εφαρμογές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *