Η ξεχωριστή κοπή της πίτας του ομίλου Zer στα σημαντικά 30α γενέθλια της εβληματικής εταιρείας του επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης έκοψε σήμερα (10.1.2024) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ομίλου Zer σε μια σημαντική και ξεχωριστή επέτειο της εβληματικής ελληνικής εταιρείας.


Πριν από 30 χρόνια σαν σήμερα ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης με όπλα την τεράστια δίψα του για δουλειά και το κοφτερό επιχειρηματικό μυαλό του έκανε το πρώτο βήμα σε ένα δρόμο που δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά τον έφερε στην κορυφή της επιτυχίας.

Η ιστορία της γέννησης της Zer και της εξέλιξής της σε μια εταιρεία σύμβολο μοιάζει με ένα μαγικό παραμύθι. Πριν από ακριβώς 30 χρόνια σαν σήμερα ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ένα παιδί τότε μόλις 20 χρονών αποφάσισε να δοκιμάσει να κάνει την δική του δουλειά και να αποδείξει ότι στη ζωή πρέπει να τολμάμε και πρέπει να παλεύουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ξεκίνησε να κάνει πράξη το όνειρό του μέσα από ένα μικρό υπόγειο μαζαγάκι στην Ανω Νέα Σμύρνη. Με τεράστια προσπάθεια, τεράστιους κόπους, μα και αγάπη για την δουλειά του εκείνο το μαγαζάκι στη Νέα Σμύρνη έγινε σήμερα ένας επιχειρηματικός γίγαντας.

Στην κοπή της πίτας ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης μίλησε στα στελέχη και τους εργαζόμενους του ομίλου Zer για εκείνη την πορεία από το μικρό μαγαζάκι της Νέας Σμύρνης ως την κορυφή της επιχειρηματικής καταξίωσης. Το κλίμα ήταν φυσικά οικογενειακό κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν του ομίλου και στάση ζωής του Θεοδόση Ζερβουδάκη.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θεοδόσης Ζερβουδάκης (@tzervoudakis)


 

 

Νωρίτερα σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε μέσα από τις σελίδες του στα social media για τα ξεχωριστά γενέθλια της Zer, μοιράστηκε με τον κόσμο την ιστορία της γέννησης της εταιρείας και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *