Η συγκλονιστική ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια – «Ντράπηκα»

 

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε ο καρδιολόγος του «Ερυθρού Σταυρού» που κλήθηκε να φροντίσει τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα μετά την επιδρομή χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου της στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή ένιωσε αδιαθεσία και είχε συμπτώματα εμφράγματος και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  «Ερυθρός Σταυρός».

Ο δρ. Γιάννης Τσιαφούτης, επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ήταν αυτός που ανέλαβε μαζί με συναδέλφους του την χαροκαμένη μητέρα.

Ο γιατρός περιέγραψε σε ανάρτησή του την τραγική ψυχολογική κατάσταση της μητέρας (τελικά δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα) και το τι είπαν μεταξύ τους σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Ο δρ. Τσιαφούτης έγραψε χαρακτηριστικά:


«Ντράπηκα να την κοιτάξω…  η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δύο μέρες μετά από τόσο στρες..  εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά…  πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω μου είπε… ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη…  ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο… της έκανα εξιτήριο, είχε να τακτοποιήσει. ..  ντροπή μόνο για όλους…».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *