Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε τον οδηγό που παραβίασε το Stop στο τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος – Ήταν ηλικιωμένος που σταμάτησε και έφυγε

 

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ταυτότητα του οδηγού που παραβίασε το Stop στη Λεωφόρο Δεκελείας και προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής και παίκτης του J2US Γιάννης Ξανθόπουλος.


Η Αστυνομία ταυτοποίησε τον οδηγό του αυτοκίνητου που δεν σταμάτησε στο Stop στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο του οδηγού που ταυτοποιήθηκε, παραβίασε το Stop. O τραγουδιστής που κινούνταν στον δρόμο με το δικό του όχημα, είδε το αυτοκίνητο να βγαίνει από το Stop. Στην προσπάθεια του να το αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο όχημα που επέβαιναν οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει. Ο οδηγός του είναι ένα ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος βγαίνει από το αμάξι μετά το τροχαίο, αλλά σχεδόν αμέσως ξαναμπαίνει μέσα και φεύγει.

 Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και για έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.


Την ίδια ώρα σε αλκοτέστ που έγινε στον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.


 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *