Γλυφάδα: Οι παχυλοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Αιγύπτιου μακελάρη – Ήταν μέτοχος σε εταιρείες – Σε ποιον ανήκε το επίμαχο σπίτι

 

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι του μακελειού στη Γλυφάδα τόσο περιπλέκεται το όλο θέμα με τον Αιγύπτιο δράστη. Ο 76χρονος δεν φαίνεται να ήταν ένας άνθρωπος που έμεινε στον δρόμο όταν μέλη της οικογένειας Καρνέση του ανακοίνωσαν ότι του κάνουν έξωση από το σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα.


Ο Αιγύπτιος δράστης φέρεται να είχε παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους διακινήθηκαν εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το LiveNews, ο Αιγύπτιος είχε λογαριασμούς στην Ελλάδα και την Ελβετία από τους οποίους πέρασαν εξαιρετικά μεγάλα ποσά. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LiveNews, ο δράστης είχε λογαριασμό στην Ελβετία μαζί με την αδελφή του από τον οποίο πέρασε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Σήμερα ο λογαριασμός είναι περιορισμένος και μέσα έχει περίπου 1.500 ευρώ.

Όσο τώρα για τον λογαριασμό του στην Ελλάδα, σε ελληνική τράπεζα, εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν μέσα 500.000 ευρώ! Σύμφωνα με το LiveNews, επίσης, ο Αιγύπτιος πήρε 70.000 ευρώ ως αποζημίωση όταν απολύθηκε από την εταιρεία το 2023…


Πολλά είναι και τα ερωτηματικά ωστόσο και για το σπίτι που έμενε ο δράστης στη Γλυφάδα. Οι πρώτες πληροφορίες μετά το μακελειό έλεγαν, ότι ο δράστης ενδεχομένως να σκότωσε τα θύματα γιατί του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι αυτό.


Ωστόσο σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το LiveNews, στο κτηματολόγιο φαίνεται να ανήκει το σπίτι στον αδερφό της οικογένειας, τον Σπύρο Καρνέση και όχι στα θύματα…

Από την άλλη ο  76χρονος Αιγύπτιος Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ που δολοφόνησε την Μαρία Καρνέση, τον σύζυγο της αδερφής της Δέσποινας, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη., φέρεται να μην είχε μια σχέση απλού υπαλλήλου με την οικογένεια Καρνέση.

Μέσα λοιπόν από την αγωγή που υπέβαλλαν η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση αλλά και ο Αντώνης Βλασσάκης εναντίον του αδερφού τους Σπύρου Καρνέση προκύπτει ότι ο Αιγύπτιος Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ ήταν μέλος του ΔΣ της εταιρείας, CARRIAGE SHIPPING INC, η οποία ήταν η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ELKA GLORY.

Επίσης, ο «Αρης» που δολοφόνησε τρεις ανθρώπους ήταν και μέλος του ΔΣ της εταιρείας KARLIN NAVIGATION LTD της πλοιοκτήτριας του ELKA DELOS, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν ο αδερφός τους Σπύρος Καρνέσης και ο Αντώνιος Ψαρρός. Άρα, ο Αιγύπτιος λοιπόν ήταν μέλος του ΔΣ σε δυο εταιρείες, μια από την πλευρά του Σπύρου Καρνέση και μια από την πλευρά των δυο αδερφών.


 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *