Γλυφάδα: Ο 70χρονος Αιγύπτιος σκότωσε την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής και άλλους δύο πριν αυτοκτονήσει

Τέσσερις οι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μ.Κ 76 ετών, ένας συγγενής της 79 ετών αλλά και ένας καπετάνιος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να τον σταματήσει.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ο άνδρας κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο μετά τις 12 στο υπόγειο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα που χρησιμοποίησε.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Σε ό,τι αφορά τον δράστη, πρόκειται για έναν αλλοδαπό υπήκοο Αιγύπτου, ηλικίας 70 ετών, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, είχε απολυθεί πρόσφατα και πιθανότατα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί για την απόλυσή του.


Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι “ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε”. Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα και φυσικά για το πώς βίωσαν αυτόν τον εφιάλτη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *