Γλυφάδα: «Ίσως ήθελε να κρατήσει όμηρο τη Δέσποινα Καρνέση» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Ήταν κλειδωμένη σε τουαλέτα

«Ο δράστης πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση, Γιάννης Ηρειώτης, για το μακελειό στην ναυτιλιακή εταιρία στην Γλυφάδα μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.


«Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το έγκλημα, το οποίο δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

«Περιμένουμε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από την οικογένεια για οποιαδήποτε απειλή από τον Αιγύπτιο εναντίον της».

«Ο άνθρωπος πήγε αποφασισμένος, η ταχύτητα επέμβασης της αστυνομίας τού χάλασε τα σχέδια. Γίνονται κάποιες σκέψεις μήπως ήθελε να πάρει όμηρο την κυρία Δέσποινα δεν ξέρω τι άλλο ήθελε να κάνει αλλά η πολύ γρήγορη επέμβαση της αστυνομίας του χάλασε τα σχέδια και προχώρησε στο απονενοημένο», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση.

Αναφερόμενος στη Δέσποινα Καρνέση είπε ότι είτε πρόλαβε να κρυφτεί ή την κλείδωσε ο δράστης μαζί με μια άλλη υπάλληλο σε τουαλέτα θέλοντας να την πάρει όμηρο. «Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, σίγουρα θα βρουν στοιχεία, θα ήταν μεγαλύτερη η τραγωδία αν δεν επαινέβαινε γρήγορα η αστυνομία».


Επίσης, μιλώντας και στην τηλεόραση του Mega επανέλαβε πως «δεν δικαιολογείται κανένας λόγος της ενέργειάς του. ήταν ένα προσχεδιασμένο και άγριο έγκλημα. Είχε απολυθεί τον Μάρτιο του 2023, είχε πάρει αποζημίωση 75.000 ευρώ, είχε 500.000 σε καταθέσεις στην Ελλάδα. Με 500.000 ευρώ 75 ετών, τι να ανησυχήσει;».


«Για κάποιο λόγο υπήρχε μίσος του ανθρώπου προς τις αδερφές Καρνέση. Δεν γνωρίζω γιατί υπάρχει το μίσος. Δεν αποκλείεται κάποιος να τον «φόρτιζε», αλλά κανείς δεν το ξέρει. Επειδή επιλήφθηκε αμέσως η αστυνομία κατάλαβε ότι ανατράπηκαν τα σχέδιά του, είδε ότι προφανώς δεν είχε ελπίδα να ολοκληρώσει το σχέδιό του και προέβη στο απονενοημένο διάβημα», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *